Vivento
Leergang Meesterschap in verbinding

De sleutel voor veel vraagstukken ligt in de verbinding. Verbinding met je collega's, met de organisatie waar je werkt en natuurlijk ook met jezelf. Volg de vijfdaagse leergang Meesterschap in verbinding en word een verbinder!

Zoek jij rust en een optimale balans, investeer in je relaties! Wil jij meer daadkracht en creativiteit, versterk de onderlinge samenwerking. Verlang jij naar gewoon weer jezelf kunnen zijn, ga voor de verbinding!

Wil jij deze verbindingssleutel soepel kunnen gebruiken? Wil jij groeien in verbindingskracht? Zin om je relationele vermogen te versterken? Dan kies je voor de leergang Meesterschap in verbinding.

“Inspirerend, intensief en soms zo confronterend en toch ook heerlijk ontspannen, ik heb ervan genoten”

4V bril voor persoonlijke ontwikkeling

Je leert met behulp van de 4V bril te kijken naar je relaties van vandaag en die van vroeger. Bijvoorbeeld: hoe creëer ik meer veiligheid op de werkvloer? Hoe bouw ik gericht aan vertrouwen met een ander? Hoe beïnvloed ik zonder te manipuleren? Wat zijn mijn diepere patronen: 'waarom reageer ik altijd zo?'

Zoals gebruikelijk binnen Vivento, zijn de invalshoeken verrassend en origineel en werken we in een kleine groep (maximaal twaalf deelnemers) van managers, ondernemers, HR-adviseurs en ZZP-ers vanuit zeer diverse sectoren (zowel profit als non-profit).

De leergang bestaat uit een persoonlijke intake en vijf trainingsdagen gedurende zes maanden.

Meesterschap in Verbinding

Word ook meester in verbinding! Meer informatie vind je in de brochure. De eerstvolgende leergang start in september.

Data: 9 september, 7 oktober, 4 november, 2 december 2019 en 20 januari 2020.

Voor vragen of aanvullende informatie, neem contact op via info@vivento.nl.

Inschrijven voor Meesterschap in verbinding

Leergangen en coaching van Vivento: