Over Vivento

 

Vivento is gestart in 2006 door Bram Beute en Addie van Dalen. Vanuit een gedeeld verlangen om Verbinding in Nederland weer op de kaart te zetten. Samen zijn zij destijds gestart op een prachtig landgoed in Leusden. Zij geloofden toen al in het 4V effect van bijzondere locaties. Op dit moment is Vivento gevestigd op landgoed de Hezenberg in Hattem.

 

Bram werkte destijds een jaar met de 4V’s en faciliteerde of trainde al vele teams (teamcoaches bestonden toen nog niet). Addie werd geraakt door deze aanpak en kon met al zijn kennis en internationale ervaring een stevig fundament bouwen onder Vivento. De 4V’s kregen een gezicht, werden leidend in de visie en vormden de basis voor twee nieuwe leergangen. Als eerste introduceerden zij Verbindend Leiderschap (in 2006 nul hits op google). Nog steeds zijn leergroepen van het eerste uur nauw met elkaar verbonden.

 

Op zoek naar verbinding?

Inmiddels werken we met een compleet team van medewerkers en 4V partners. Wij geloven nog steeds in de Kracht van verbinding en staan jou of je organisatie graag terzijde. Bel gerust voor een nadere kennismaking.