4V referenties

 

Echte mensen met echte verhalen.  Echtheid die prikkelt, echtheid die uitnodigt, echtheid die verbindt. Vanuit deze insteek hebben we gekozen om een aantal van onze opdrachtgevers hun eigen verhaal te laten delen. Verhalen die spreken van vertrouwen, van verbinden en van leven in vrijheid. Lees mee en ervaar wat het 4V effect ook voor jou kan betekenen.

 

Is je interesse gewekt? Kom gerust bij ons langs voor een gratis 4V gesprek.

 

Verbinden is mijn werk

Met plezier naar je werk gaan, elkaar vertrouwen en een stapje extra willen doen, het is allemaal afhankelijk van hoe je met elkaar verbonden bent. Verbinding is cruciaal voor het succes van de organisatie. Onbewust wist ik dit al, maar door de leergang van Vivento heb ik het nu helderder in beeld. Ik kan het nu sneller bespreekbaar maken en mensen helpen om met elkaar te verbinden.

Lees meer »

Wij krijgen de sleutels van het huis

De leergangen van Vivento hebben mij geholpen om me meer bewust te worden van de invloed die ik heb als leidinggevende op ons team. Het verder integreren van kernwaarden als veiligheid en vertrouwen heeft bewerkstelligd dat we een team hebben met mensen die oog hebben voor elkaar. Ons personeelsverloop is denk ik mede daardoor laag en de teamgeest hoog. 

Lees meer »

Meer en meer 4V manager

Mijn ontwikkeling is er een van meer en meer gaan zien dat het echte kapitaal in mensen zit. Eerder was ik in mijn contact met medewerkers vooral gericht op hun professie, maar ik ben gaan inzien dat de professie wel mee komt als de mens voorop staat. Het is een variatie op de bekende uitspraak over teamwork: 1+1=3. Van Vivento heb ik geleerd: 1,5+1,5=3. In verbinding met elkaar groei je allebei van 1 naar 1,5.

Lees meer »