4V referenties

 

Echte mensen met echte verhalen.  Echtheid die prikkelt, echtheid die uitnodigt, echtheid die verbindt. Vanuit deze insteek hebben we gekozen om een aantal van onze opdrachtgevers hun eigen verhaal te laten delen. Verhalen die spreken van vertrouwen, van verbinden en van leven in vrijheid. Lees mee en ervaar wat het 4V effect ook voor jou kan betekenen.

 

Is je interesse gewekt? Kom gerust bij ons langs voor een gratis 4V gesprek.

 

Charles Rommelaar

De leergangen van Vivento hebben mij geholpen om me meer bewust te worden van de invloed die ik heb als leidinggevende op ons team. Het verder integreren van kernwaarden als veiligheid en vertrouwen heeft bewerkstelligd dat we een team hebben met mensen die oog hebben voor elkaar. Ons personeelsverloop is denk ik mede daardoor laag en de teamgeest hoog.

Alinda Paarhuis

Dat ik lang van stof ben hoor ik regelmatig, maar ondanks de vele woorden lukte het mij vaak niet om mijn binnenwereld te communiceren met de mensen om mij heen. Ik ben gewend dat mijn lange verhalen regelmatig werden afgekapt. Bij de trainingen van vivento merkte ik echter dat mijn verhalen niet werden afgekapt, maar dat er werd doorgevraagd. Zo kreeg ik zelf steeds helderder wat ik nou eigenlijk wilde zeggen. Mijn verhalen werden steeds korter en krachtiger en ik ben gaan erkennen welke kracht er juist in mijn woorden zit.

Jacqueline Beekman

Voor mij zijn de 4 V’s van Vivento vierdimensionaal. Verbinden betekent vaak dat er iemand tegenover je staat waarmee je je verbindt. Er is niets zo moeilijk dan werkelijk verbinden en kijken of je jezelf kan vinden door de ander en dat andersom ook gebeurt. Elke dag ben ik daarmee bezig. Als je dat doet, leer je elkaar kennen en dat overkomt je. Het betekent dat het niet persé zo zal gaan als jezelf wilt. Dat is voor mij verbinden. Daardoor ontstaat ook Vrijheid, want als er iets gebeurt tussen twee mensen, kan de een de ander ook de ruimte geven voor invulling. Dit doe ik, omdat ik erop Vertrouw dat de ander ook zo met mij omgaat en dan komen we tot iets. Daardoor wordt het ook Veilig en kan ik mij ontspannen. Het is vierdimensionaal, omdat het alleen werkt als ik het ook zo in gang zet in de relatie met de Heer.

Ron Mast

Door de diversiteit van aangereikte thema’s ontstaat een veilige en vertrouwde omgeving waarbinnen je kwetsbaar durft te zijn. Vanuit deze kwetsbaarheid kwam ik dichter bij mijn eigen identiteit, werden verborgen zaken transparant en ontstond er persoonlijke groei zowel als mens en als leider.