Nieuwsgierig naar de landelijke inspiratiedag op donderdag 24 oktober 2024? Wij ook en vooral, we zien het helemaal gebeuren. Al die leiders die (weer) samen komen, elkaar na lange tijd weer ontmoeten. Inspirerende en verfrissende inhoud met een verrassende spreker zoals je van ons gewend bent, natuurlijk de 4V's en de gastvrije en complete verzorging door Mirjam van Aangenaam Vergaderen*.  

 

Wij geloven nog steeds in Verbinding en voor deze unieke dag hebben Addie en Bram de handen in elkaar geslagen. Onze visie, de 4V’s….? die zijn nog steeds springlevend en misschien wel actueler dan ooit. Al veel langer hebben we het idee om de deelnemers van de diverse jaargangen te verbinden (inmiddels is de VL10 bijna rond en gaat de VL11 van start). Ook uit meerdere groepen kwam dit signaal: “Lijkt ons mooi om die anderen ook eens te ontmoeten, of om oude bekenden weer eens te zien en te spreken.” 

Bron: Klooster Nieuw Sion

Het thema voor die dag zitten we nog op te broeden en wellicht gaan we jullie, als deelnemers, nog wel om input vragen. Zo kun je zelf invloed hebben op vorm en inhoud van de dag. Natuurlijk zijn de overkoepelende thema’s die dag niet weg te denken, dus leiderschap en verbinding…..die ga je zeker terug zien!

 

We heten jou van harte welkom, ook als je niet eerder een VL leergang hebt gevolgd. Verbinden is voor iedereen cruciaal en deze dag is sowieso een waardevolle investering in je persoonlijk leiderschap en het netwerk van Vivento.

 

Meld je nu aan (tot 1 juli) met vroegboekkorting en bij vragen bel of mail Addie (addie@vivento.nl) of Bram (bram@vivento.nl).

Mobiel: Addie 06-44320295 / Bram 06-21598756