De sleutel voor veel vraagstukken ligt in de verbinding. Verbinding met je collega's, met de organisatie waar je werkt en natuurlijk ook met jezelf. Volg de vijfdaagse leergang Meesterschap in verbinding en word een verbinder!

 

Zoek jij rust en balans, investeer in je relaties! Wil jij meer daadkracht en creativiteit, versterk de onderlinge samenwerking. Verlang jij naar gewoon weer jezelf kunnen zijn, ga voor de verbinding!

 

In deze leergang trek je op met een groep van maximaal 12 mensen. Je leert met en van elkaar. Trainers en coaches Bram Beute en Marjon Beute helpen je om de verbindingssleutel te gebruiken. Daardoor kun je groeien in verbindingskracht en je relaties versterken.

 

“Inspirerend, intensief en soms zo confronterend en toch ook
heerlijk ontspannen, ik heb ervan genoten”

 

4V bril voor persoonlijke ontwikkeling

Je leert met behulp van de 4V bril (zie filmpje) te kijken naar je relaties van vandaag en die van vroeger. Bijvoorbeeld: hoe creëer ik meer veiligheid op de werkvloer? Hoe bouw ik gericht aan vertrouwen met een ander? Hoe beïnvloed ik zonder te manipuleren? Wat zijn mijn diepere patronen: 'waarom reageer ik altijd zo?'

 

"Dat ik lang van stof ben hoor ik regelmatig, maar ondanks de vele woorden lukte het mij vaak niet om mijn binnenwereld te communiceren met de mensen om mij heen. Ik ben gewend dat mijn lange verhalen regelmatig werden afgekapt. Bij de trainingen van vivento merkte ik echter dat mijn verhalen niet werden afgekapt, maar dat er werd doorgevraagd. Zo kreeg ik zelf steeds helderder wat ik nou eigenlijk wilde zeggen. Mijn verhalen werden steeds korter en krachtiger en ik ben gaan erkennen welke kracht er juist in mijn woorden zit."

(Alinda Paarhuis - oud deelnemer MV)

 

Meesterschap in Verbinding

De leergang bestaat uit een persoonlijke intake en vijf trainingsdagen gedurende zes maanden. Word ook Meester in Verbinding! Meer informatie vind je in de brochure. Voor info over de start van een nieuwe leergang, neem contact op met Vivento via info@vivento.nl of 038-4770560.

 

Data 2024:

Komen binnenkort.

"In 2018 volgde ik de leergang Meesterschap in verbinding.
Ik hoopte inzicht te krijgen in wie ik ben als leidinggevende
en daarbij handvatten te krijgen om te groeien in mijn rol.
Maar ik kreeg zoveel meer dan dat!

Ik leerde beter te luisteren voordat ik conclusies trek of met een oplossingen kom.
Ik leerde om door te vragen om zo tot de essentie van een probleem te komen.

Het was soms enorm confronterend, maar ook opbouwend,
leerzaam en erg gezellig. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.
De leergang heeft mij geholpen om milder te worden
naar mezelf en daardoor milder te worden als leidinggevende."

(Inge, GrootNieuwsRadio)