Voor wie is de online training bedoeld?

De online training is voor jou als je iets mist in je relaties of merkt dat er iets verstorend werkt in je relaties. Of dat nu in je privésfeer is of op de werkvloer. Het is ook voor jou als jij je relaties wilt verdiepen en versterken. Je wilt meer verbinding creëren binnen je relaties om zo voor jezelf en die ander de communicatie en omgang met elkaar te verbeteren.

Is de online training ook voor privé relaties?

Ja, de 4V masterclass is ook voor privé relaties bedoeld! In deze online training worden relaties vanuit de 4V’s (Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid) bekeken. Er worden inzichten gecreëerd en handvatten aangereikt om aan je relaties te werken.

Wat ontvang ik bij het aankopen van deze online training?

Na het aankopen van de online training ontvang je inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot een digitale leeromgeving. Hierin word je stap voor stap meegenomen door de verschillende modules. In deze modules ga je aan de slag met jouw relaties door middel van theorie(filmpjes) en praktische opdrachten.

Is er ook de mogelijkheid tot begeleiding bij de online training?

Ja, je kunt er voor kiezen om tijdens de online training een aantal coaching sessies te volgen. Indien je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kun je contact opnemen met Vivento, via info@vivento.nl.

Zit er garantie op de online training?

Ja! Als bedrijf staan wij volledig achter dit product en daarom ontvang je van ons tot 3 weken na je aankoop 100% garantie. Kortom, niet goed geld terug (binnen 3 weken na aankoopdatum).

Hoelang is de online training tot mijn beschikking na datum van aankoop?

Je account blijft een jaar lang actief, zodat je genoeg tijd hebt om de training te volgen. Mocht je nog langer gebruik willen maken van de training en nog eens verschillende modules ophelderen? Dan kun je mailen naar info@vivento.nl en zullen wij je account opnieuw activeren.

Wat zijn de vervolgmogelijkheden na het doorlopen van de 4V masterclass?

Als je na de online training jezelf verder wilt verdiepen in de 4V’s (Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid) en bezig wilt blijven met het begrijpen en verbeteren van relaties dan kun je bij Vivento kiezen voor verschillende vervolg trajecten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op www.vivento.nl.