Vivento
Ik ben, door jou

Wat maakt mij een mensen-mens: Ondanks een hoeveelheid bagage in mijn rugzak heb ik er positieve leerervaringen uit mogen halen. Daarnaast heb ik de kracht van stil staan en ontmoeten mogen ervaren. Weten dat ik in een context leef en weten dat ik mezelf daarin elke keer weer mag vinden, geeft mij een enorme bewogenheid voor de mensen om mij heen. Zo word ik nieuwsgierig naar de bagage van die ander. Wat of wie maakt jou jij? Ook word ik geraakt door de lach. Word ik stilgezet bij de ander en daarin ook bij mezelf. Zo kom ik met jou tot bloei. Of zoals de bekende Hongaarse psychiater Nagy ooit zei: ik ben, door jou.

Je kunt bij mij terecht:

- als je stil wilt staan bij wie je bent, kan en mag zijn;
- als je onderweg bent naar een creatief, nieuw pad;
- als je jouw team op een ander level wilt tillen, volledig aansluitend bij de wensen. En toch de ruimte wilt nemen om buiten de kaders te wandelen.

Iets heel anders...

Ik hou van nieuw leven en een beroep als verloskundige zou dan ook bij me passen. Als kind had ik al een droom om naast iemand te staan op een cruciaal moment van het leven. Ouders worden. Of alleenstaande moeder. Of het leven te verliezen. Het vieren van het leven of het verdriet ervaren van gemis. Enorme impact, grote hoogte of een diep dal. En daar getuige van mogen zijn…wonderlijk!
Deze thema’s mag ik nu ook ervaren. Wel op een iets ander niveau. En toch de raakvlakken van dit prachtige vak.

 

 

Mail Timara

Timara van Kuil
4V partner
Tel: 038-4770560

Team Vivento
Bram Beute. Executive (team)coach & ondernemer
Marjon Beute Counselor & (team)coach
Regine Visscher 4V partner
Joke Bosman 4V partner
Timara van Kuil 4V partner
Hugo Schouten 4V partner
Peter van der Valk 4V partner
Inge Visscher 4V partner