Young 4V leaders maakt dat op steeds meer plekken in Nederland, ‘4V wind’ gaat waaien. Binnen scholen en/of organisaties, in een zakelijk netwerk of binnen een leergemeenschap, op veel plekken hebben de 4V’s hun kracht bewezen. We geloven dan ook in het domino effect waarin anderen geïnspireerd raken door het levende voorbeeld. Als leiders ‘hun volgers’ kunnen laten ervaren wat het is om te werken en te leven in een veilige en vertrouwde omgeving, kunnen mensen weer met elkaar leren om in vrijheid verbonden te zijn. Durf jij het verschil te maken?

Meld je aan voor Young 4V leaders door te mailen naar info@vivento.nl.

 

“De wens van vermenigvuldigen: delen dus”

Afgelopen 15 jaar mochten we veel leiders inspireren, opleiden en/of begeleiden. Vaak kwam de vraag naar vervolg, naar borging, naar blijvende 4V Inspiratie. Ook leefde er bij hen de behoefte om anderen, die ook geraakt waren door de 4V’s, te ontmoeten. Anderen in soort gelijke posities, met dus mogelijk vergelijkbare dilemma’s. Wat kunnen ze veel van elkaar leren. Dus ontstond in 2017 het idee om te gaan bouwen aan communities waarin leiders met elkaar en door elkaar groeien in het uitleven van de 4V’s. De eerste 4V leaders groep werd in 2018 een feit en vraagt om een vervolg. Ben jij die deelnemer 'Young 4V Leaders' van het eerste uur?

 

“Leiders die het echt anders willen”

 

Jij gelooft in de kracht van het 4V effect of wilt het op z’n minst meer ontdekken en ervaren. Jij bent net gestart als leider of hebt ambitie om op korte termijn de leiding te nemen of te krijgen. Als leider wil jij graag  investeren in een veilig en vertrouwd werkklimaat voor je collega's. Jij leert graag van ervaring en zoektochten van anderen en bent bereid die zelf ook in te brengen zodat anderen ook van jou kunnen leren. Zet jij een eerste stap naar meer impact?
Toch nog twijfels of je deel uit wilt/kan maken van een Young 4V leaders groep, mail gerust even. En/of lees hier meer info.

 

“Eerlijk, kwetsbaar en tegelijk lef en daadkracht”

 

In de bijeenkomsten wordt er ruimte gemaakt voor ontmoeting, voor inbreng van casuïstiek en inspiratie vanuit het werkveld van Vivento. Leren vanuit en door een veilige en vertrouwde setting waarin de onderlinge verbinding groeit. Dit maakt het mogelijk om scherp te zijn, elkaar te confronteren en liefdevol nabij te zijn als het echt even pittig is. Heb jij die moed om kwetsbaar te zijn?


Blijvende community met deskundige begeleiding

Concrete opzet voor deze Young 4V leader groepen is als volgt:

  • Persoonlijk gesprek t.b.v. verscherping leerdoelen en/of verheldering van de dilemma’s.
  • 5 sessies per jaar van een middag (inclusief lunch). Data worden voor een jaar vastgelegd.
  • Standaard zijn bijeenkomsten op de inspirerende locatie van Vivento in Hattem.
  • Bij gelegenheid wordt gekozen voor ontspanning in de natuur of op het water (bv. zeildag).

 

Data 2023

21 februari, 4 april, 6 juni, 15 september (hele dag zeilen!), 21 november

Geloof jij in een duurzame verbinding en haak je in?