Vivento
Leergang Meesterschap in verbinding

De sleutel voor veel vraagstukken ligt in de verbinding. Verbinding met je collega's, met de organisatie waar je werkt en natuurlijk ook met jezelf. Volg de vijfdaagse leergang Meesterschap in verbinding en word een verbinder!

Zoek jij rust en balans, investeer in je relaties! Wil jij meer daadkracht en creativiteit, versterk de onderlinge samenwerking. Verlang jij naar gewoon weer jezelf kunnen zijn, ga voor de verbinding!

In deze leergang trek je op met een groep van maximaal 12 mensen. Je leert met en van elkaar. Trainers en coaches zoals Regine Visscher, Bram Beute en Steven Mudde helpen je om de verbindingssleutel te gebruiken. Daardoor kun je groeien in verbindingskracht en je relaties versterken.

“Inspirerend, intensief en soms zo confronterend en toch ook heerlijk ontspannen, ik heb ervan genoten”

4V bril voor persoonlijke ontwikkeling

Je leert met behulp van de 4V bril (zie filmpje) te kijken naar je relaties van vandaag en die van vroeger. Bijvoorbeeld: hoe creëer ik meer veiligheid op de werkvloer? Hoe bouw ik gericht aan vertrouwen met een ander? Hoe beïnvloed ik zonder te manipuleren? Wat zijn mijn diepere patronen: 'waarom reageer ik altijd zo?'

Meesterschap in Verbinding

De leergang bestaat uit een persoonlijke intake en vijf trainingsdagen gedurende zes maanden. Word ook Meester in verbinding! Meer informatie vind je in de brochure. Voor info over de start van een nieuwe leergang, neem contact op met Vivento via info@vivento.nl of 038-4770560.

Data:

20 april, 11 mei, 15 juni, 14 september en 19 oktober

Inschrijven voor Meesterschap in verbinding

Leergangen en coaching van Vivento: