Vivento
Teamcoaching: de 4V’s van samenwerken

Ben jij ook overtuigd van het belang van verbinding voor effectief en plezierig teamwerk? Dan gun je je team of je mensen de teamcoaching van Vivento. Samen met ons investeer je in de 4V's van samenwerken: Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid.

Bouwen aan veiligheid en vertrouwen

Wij geloven dat bouwen aan veiligheid en vertrouwen belangrijke fundamenten zijn voor verbinding. Dit is de rode draad door onze teamcoaching trajecten, vrijheid is het gevolg. Vrije mensen zijn creatiever, ondernemender en nemen hun verantwoordelijkheid. Waardoor het team weer in staat is een optimale bijdrage te leveren aan de organisatie. Het teamcoaching traject kan bestaan uit voorbereidende gesprekken, een 4V Teamscan en één of meerdere teamdagen om zo de onderlinge verbinding te versterken ofwel te herstellen.

Uiteraard is elk traject maatwerk. We stemmen het graag met je af.

Maak meteen even een afspraak!

 

Vivento is zorgvuldig nabij geweest. We zijn gestart met veiligheid en vertrouwen. Dat deden we door gesprek te voeren en te oefenen rondom: elkaar kennen en begrijpen, grenzen ervaren en aangeven; formuleren wat we van elkaar nodig hebben. Dat gaf ruimte om te praten over wat niet eerder besproken is, over pijn en taboes. Daarmee ontstond ruimte en perspectief voor de toekomst. Voor actie ook om hiermee aan de slag te gaan. Een zeer waardevol proces, zo samen. (Bert, manager De Hoop ggz Midden Nederland.)

Dit zijn onze coaches:
Bram Beute. Executive (team)coach & ondernemer
Marjon Beute Counselor & (team)coach
Regine Visscher 4V partner
Joke Bosman 4V partner
Timara van Kuil 4V partner
Hugo Schouten 4V partner
Peter van der Valk 4V partner
Inge Visscher 4V partner