Vivento
Onderweg zijn is genoeg

Het intrigeert me wat mensen bezighoudt op de diepere laag. Ik geloof in verandering van binnenuit. Door hier aandacht aan te geven, ervaar je wat het is, wat jou beweegt. Ik ben altijd gericht op de relatie en houd niet van ‘gedoe’ met mensen. Vandaar ook dat ik, na jarenlange ervaring in de zakelijke branche, ervoor koos me meer te gaan richten op het werken met mensen. Als ik de dynamiek tussen mensen zie, is het gaaf om de kracht van ieder mens daarin op te zoeken, zodat jij je kunt verbinden met anderen, met alles wat er in je is aan eigenaardigheden. En neem je tijd om daarin te groeien,  je hebt je hele leven, onderweg zijn is genoeg...

Je kunt bij mij terecht:

- als er veel is en je verlangt naar meer rust, zodat je meer MAG en minder MOET van jezelf;
- als je graag wilt leren om meer in contact te komen met jezelf en van daaruit contact te maken met je collega’s;
- als jouw team zichtbaar wil krijgen welk patroon in stand wordt gehouden en wat ieder daarin kan doen of juist niet om een betere samenwerking te creëren.

Iets heel anders...

Als ik naar programma’s kijk als Dance Dance Dance, dan kan ik helemaal opgaan in de expressie en de emoties van de dansers. Ik vind het prachtig als mensen zich zo durven te uiten. Vooral als de danser het verhaal goed kan vertellen in de dans. Dat raakt me diep en stiekem zou ik graag zo’n podium plek willen hebben. Dus als ik iets anders zou doen dan coaching en therapie, dan zou ik een wat kunstzinnigere kant op gaan. Ook creatieve therapie is iets wat nog wel op m’n verlanglijstje staat, dat zou helemaal een mooie combinatie zijn.

Mail Regine

Regine Visscher
4V partner
Tel: 038-4770560

Team Vivento
Bram Beute. Executive (team)coach & ondernemer
Marjon Beute Counselor & (team)coach
Regine Visscher 4V partner
Joke Bosman 4V partner
Timara van Kuil 4V partner
Hugo Schouten 4V partner
Peter van der Valk 4V partner
Inge Visscher 4V partner