Vivento
4V Masterclass

Jij hebt ontdekt dat in verbinding met anderen iets cruciaals zit. Iets dat nodig is, echt belangrijk in jouw leven, maar ja, hoe doe je dat op een gezonde manier? En verbinding klinkt voor sommigen nog zo vaag…. Daar willen wij met deze 4V Masterclass iets aan doen! We willen met jou gaan inzoomen op de verschillende aspecten van verbinding. Denk o.a. aan: veiligheid in relaties, vertrouwen opbouwen en vrijheid ervaren!

De 4V Masterclass

Wij geloven dat je van nature een verbinder bent. De eigenschappen die je van nature al hebt, willen we met de Masterclass laten groeien. In de 8 modules met filmpjes, reflectievragen en opdrachten krijg je zicht op je eigen kwaliteiten, belemmeringen en uitdagingen als verbinder. Ons doel met deze Masterclass is dat jij (nog) beter in staat bent om samen met je collega’s, partner, vrienden, of wie dan ook, de wereld ietsje mooier te maken. En het doel dichterbij? Dat jij persoonlijk effectiever wordt en werk kan maken van gezonde relaties.

Online-training op maat

Jij kan ervoor kiezen om deze training zelf of samen met een ander te volgen. Kies jij voor de Basic of juist voor de Pro versie? Ook worden er persoonlijke leerroutes aangeboden in de Masterclass Pro. Waar je ook voor kiest, wat ons betreft gaan we beginnen!

Ik wil de 4V Masterclass starten!

Wil je eerst nog meer informatie? Kijk dan eerst de trailer en ervaar hoe het in zijn werk gaat of lees meer achtergrond en details op onze tweede site: www.4V-effect.nl