Vivento
Leergang Verbindend Leiderschap

Verbindend Leiderschap is meer dan ervoor zorgen dat we het samen doen. Het gaat om persoonlijk leiderschap en dus om innerlijke verbondenheid. Het gaat om het creëren van een veilige en vertrouwde werkomgeving. Het gaat om in alle vrijmoedigheid naar voren kunnen stappen, ook als het even tegen zit. Echt aanwezig zijn, er staan voor je omgeving en tegelijk dicht bij jezelf blijven.

De leergang Verbindend Leiderschap biedt jou de mogelijkheid om dit verder te ontwikkelen.

De beste leider kent zichzelf en handelt vanuit het besef dat hij de ander nodig heeft om te groeien en leiding te geven

De leergroep bestaat uit vooral eindverantwoordelijken van (grotere) organisaties uit verschillende sectoren zoals onderwijs, industrie, overheid, politiek en zakelijke dienstverlening. Deelnemers herkennen vaak elkaars dilemma's en vinden in de kleine groep (max. acht deelnemers) een veilige plek om deze in te brengen. 

Inhoudelijk is de stof verrassend, origineel, stevig en persoonlijk. Voor meer informatie, klik op de brochure hiernaast.

Verbinding is cruciaal voor het succes van de organisatie lees meer

De eerstvolgende groep gaat medio maart 2019 van start en loopt twaalf dagen, waaronder twee 12-uurs en één 24-uurs. Daarna is er een mogelijkheid om als groep een vervolgtraject te doorlopen (twee tot vier dagen per jaar) of om je aan te sluiten bij 4V Connected Leaders.

Een diverse leergroep, een rijke mix aan deskundigen, een prachtige wisselwerking tussen theorie en praktijk, dat maakt deze leergang Verbindend Leiderschap uniek.

Voor actuele data en overige praktische info, mail naar info@vivento.nl.

Het is eigenlijk geen leergang, ook weer geen training of supervisie,  het is zo’n typisch Vivento ding.

Voorlopige data:

2019: 12 april, 17 mei, 14 juni, 27 september, 17/ 18 oktober, 22 november

2020: 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni

Inschrijven voor leergang Verbindend leiderschap

Leergangen en coaching van Vivento: