Vivento
Ons boek: De kracht van verbinding

Dit boek (inmiddels al de tweede druk) is bedoeld voor mensen die zich willen oefenen in het verbinden van mensen. Een benadering die uitgaat van de 4 V's: veiligheid, vertrouwen, verbinding, vrijheid. Vivento hanteert deze 4 V's als een helpende bril voor het bouwen aan gezonde relaties. Vanuit de gedachte dat veiligheid en vertrouwen de pijlers zijn onder een echte verbinding in een organisatie: de ruggengraat!

‘Wat een prachtig geschenk, ik bestel er meteen tien voor mijn MT’

Verbonden mensen leggen de nadruk op echtheid. Ze durven kwetsbaar te zijn en tegelijk tonen ze daadkracht en nemen verantwoording. Ze werken als vrije mensen omdat ze verbonden zijn. Dat is de paradox van de 4 V's. Nog meer bouwen aan verbinding in jouw organisatie; kijk ook eens bij Teamcoaching of start met een 4V Teamscan.

Wil je één of meerdere exemplaren bestellen?

Het is te verkrijgen door bijbehorend bedrag* over te maken op bankrekening NL79 RABO 0112151779 t.n.v. Vivento. Stuur daarnaast een email aan alize@vivento.nl met vermelding van jouw naam, datum van betaling, aantal boeken en postadres, waar we het boek heen mogen sturen. Je ontvangt de boek(en) binnen enkele dagen en we voegen de factuur voor je administratie toe.

*Prijzen (inclusief verzendkosten):

€ 20,- per boek

€ 17,50 bij bestelling van 2 - 9 boeken

€ 16,- bij bestelling van 10 - 24 boeken

€ 14,- bij bestelling van 25 boeken of meer

 

Bestel: De kracht van verbinding

 

Leergangen en coaching